Vítejte u největšího prodejce per Parker v ČR.

Parker Royal Duofold Pioneers Arrow GT

Plnicí pero Centennial -M-, zlatý hrot 18 karátů

37 400 Kč ks
Parker Royal Duofold Pioneers Arrow GT

Duch průkopníka je ve svém pronásledování neklidný, posedlý nezdolnou vůlí zkoumat a posouvat hranice. Poháněni touhou jít vpřed, dále a rychleji, s touhou dosáhnout vrcholu svého snažení. Jít nad rámec. George Parker byl takový jedinec. V pouhých 25 letech ho jeho průkopnický duch přivedl k založení společnosti PARKER a patentování svého prvního plnícího pera, které neprosakuje. Nepotlačitelný duch, který dodnes motivuje neustálé zdokonalování per Parker a který inspiruje kolekci PARKER ARROW. Design je zakořeněn v hodnotách Parker, s precizním leptáním na víčku odrážejícím nahoru směřující šipku, což znamená progresivní myšlení George Parkera a symbolizuje jeho průkopnický postoj. Kolekce Parker Arrow oslavuje Georgeova průkopnického ducha a je poctou těm, kteří posouvají svět vpřed. Tělo z nerezové oceli. Součástí je 18karátový zlatý hrot ( ryzost Au 750/1000 ) s esovitým designem a pozlaceným šroubovacím víčkem. Dodáváno v dárkové krabičce na míru, která doplňuje šedý a zlatý design a začleňuje do víka kazety vzor ve tvaru šipky. Dodáváno s 5 ks černých dlouhých bombiček. Vyrobeno ve Francii.

37 400 Kč ks
skladem 1 ks U Vás 31. 07. 2024
darek
Novinka
Zdarma
Stopa pera - hrot M
M - Střední hrot (Medium) - Průměrný tlak a šíře linky.
Vhodné pro uživatele, kteří rádi maličko silnější linku.
 

plnici   Jak správně pečovat o plnící pera
Jak se Vám líbí toto pero:
hodnocení: 5.00 

Chtěli byste potěšit své blízké kvalitním perem Parker, ale nejste si jistí, že vyberete to správné?

Dárkový poukaz u nás pořídíte online a získáte tak skvělý dárek k jakékoli slavnostní příležitosti.

Doporučené doplňky

Ostatní typy

Parker Royal Duofold Pioneers Arrow GT
Plnicí pero Centennial -F-, zlatý hrot 18 karátů

Parker Royal Duofold Pioneers Arrow GT

37 400 Kč
Zobrazit detail »
 




D  
Dr. Ing. Martin Dvořák, MBA
12.01.2024
hvězdahvězdahvězdahvězdahvězda

Dovolte mi, abych Vám tímto vysekl mou hlubokou poklonu! Nejen, že jste zareagovaly na mou iniciační poptávku ještě během víkendu a následně okamžitě odladily jemný detail grafického náhledu gravírování, ale celou dobu jsem měl pocit, že nekomunikuji s anonymním “e-shopem”, ale s konkrétními lidmi, kteří mi velmi dobře rozumí. Vše jste podtrhly dnešní promptní dodávkou v balení s parfémovaným papírem uvnitř a personifikovanou kartičkou balící osoby. Nemám slov. Takto má vypadat zákaznická orientace 21. století. Děláte svou práci velmi dobře, děkuji Vám !

Více
L  
Ludmila Sindelarova
28.06.2024
hvězdahvězdahvězdahvězdahvězda

Objednávala jsem poprvé, jako dárek pro naší profesorku. Dárek splnil očekávání. Nejenže byla úžasná spolupráce s panem Josefem Bršlicou, ale pomohl při výběru barvy a která alternativa by se hodila. Krásně přišlo zabalené, s poděkováním a k tomu dárková taška. Určitě neobjednávám naposledy budou se blížit narozeniny. Děkuji moc, přeji celému Vašemu teamu plno spokojených zákazníků - klientů.

Více
T  
Tomas Konopasek
10.07.2024
hvězdahvězdahvězdahvězdahvězda

Fantastické jednání a rychlé vyřízení objednávky. Dárek udělal ještě větší radost, než jsem původně očekával :) díky!

Více
M  
M Nepresol
19.07.2024
hvězdahvězdahvězdahvězdahvězda

Služeb ePARKER.cz jsem využil v krátké době dvakrát. Jednou šlo o koupi ze standartní nabídky, jednou koupě a úprava gravírováním. Reakce byla rychlá, vzhledem ke speciálnímu požadavku proběhlo i ověření mého požadavku, nejedná-li se o chybu. Tímto je pro mne dosaženo kýženého pocitu velmi dobrého servisu zákazníkovi ze strany prodejce. Moc děkuji za péči. Budu se rád vracet.

Více

Vytvořte si vlastní dárkovou sadu

Pouze na eParker.cz si můžete sestavit dárkovou sadu
z libovolného pera v nabídce.




Zjistit více