Vítejte u největšího prodejce per Parker v ČR.

Inkoustové bombičky černé

100 Kč ks




K  
Karel Placek
19.02.2024
hvězdahvězdahvězdahvězdahvězda

Naprostá spokojenost během celého procesu, od objednávání, gravírování a rychlé dodání. Samotné gravírování vypadá profesionálně. A kvalita pera zatím na výbornou.

Více
M  
Marie Henlínová
17.06.2024
hvězdahvězdahvězdahvězdahvězda

Kdyby takto fungovaly všechny služby, žili bychom v ráji. Moc děkuji za rychlý a kvalitní servis. Vaše zboží i služby jsou skvělé.

Více
H  
Hotel La Fresca
18.07.2024
hvězdahvězdahvězdahvězdahvězda

Nedávno jsem měla tu čest zakoupit gravírované pero s logem a citátem z ePARKER.cz a musím říct, že jsem byla více než spokojena. Kvalita pera je vynikající, gravírování je precizní a velmi detailní. Pero je nejen krásné, ale také skvěle padne do ruky a psaní s ním je skutečným potěšením. Služby ePARKER.cz byly také na vysoké úrovni. Objednávka byla rychle vyřízena a doručena včas. Komunikace s obchodem byla velmi příjemná a profesionální. Oceňuji jejich ochotu a vstřícnost při řešení mých dotazů. Mohu ePARKER.cz vřele doporučit každému, kdo hledá kvalitní a elegantní pera, a určitě se sem budu vracet pro další nákupy.

Více
M  
M Nepresol
19.07.2024
hvězdahvězdahvězdahvězdahvězda

Služeb ePARKER.cz jsem využil v krátké době dvakrát. Jednou šlo o koupi ze standartní nabídky, jednou koupě a úprava gravírováním. Reakce byla rychlá, vzhledem ke speciálnímu požadavku proběhlo i ověření mého požadavku, nejedná-li se o chybu. Tímto je pro mne dosaženo kýženého pocitu velmi dobrého servisu zákazníkovi ze strany prodejce. Moc děkuji za péči. Budu se rád vracet.

Více

Vytvořte si vlastní dárkovou sadu

Pouze na eParker.cz si můžete sestavit dárkovou sadu
z libovolného pera v nabídce.




Zjistit více