Vítejte u největšího prodejce per Parker v ČR.

Dárkový poukaz Parker v hodnotě 5 000 Kč

Elektronický poukaz na sortiment Parker, platnost 6 měsíců od zakoupení.

5 000 Kč ks
Dárkový poukaz Parker v hodnotě 5 000 Kč

5 000 Kč ks
skladem 10 ks U Vás 31. 07. 2024
darek
Zdarma
 

Ostatní typy

 




D  
Denisa Haltmarová
10.04.2024
hvězdahvězdahvězdahvězdahvězda

Rychlé jednání, vytvoření gravírování na míru a velice milý přístup. Po otevření zásilky jsem byla opravdu mile překvapená. Jako první jsem ucítila nádhernou vůni, a pak když jsem viděla, jak je pero krásné, budu jen a jen doporučovat. Věřím, že obdarovanému udělá ohromnou radost.

Více
V  
Veronika Fedrová
10.02.2024
hvězdahvězdahvězdahvězdahvězda

Pero vypadá lépe jak na obrázku a doručení balíčku pro mě bylo jedno velké překvapení, když jsem ho otevřela...vřele doporučuji, za mě max spokojenost !

Více
L  
Ludmila Sindelarova
28.06.2024
hvězdahvězdahvězdahvězdahvězda

Objednávala jsem poprvé, jako dárek pro naší profesorku. Dárek splnil očekávání. Nejenže byla úžasná spolupráce s panem Josefem Bršlicou, ale pomohl při výběru barvy a která alternativa by se hodila. Krásně přišlo zabalené, s poděkováním a k tomu dárková taška. Určitě neobjednávám naposledy budou se blížit narozeniny. Děkuji moc, přeji celému Vašemu teamu plno spokojených zákazníků - klientů.

Více
M  
M Nepresol
19.07.2024
hvězdahvězdahvězdahvězdahvězda

Služeb ePARKER.cz jsem využil v krátké době dvakrát. Jednou šlo o koupi ze standartní nabídky, jednou koupě a úprava gravírováním. Reakce byla rychlá, vzhledem ke speciálnímu požadavku proběhlo i ověření mého požadavku, nejedná-li se o chybu. Tímto je pro mne dosaženo kýženého pocitu velmi dobrého servisu zákazníkovi ze strany prodejce. Moc děkuji za péči. Budu se rád vracet.

Více

Vytvořte si vlastní dárkovou sadu

Pouze na eParker.cz si můžete sestavit dárkovou sadu
z libovolného pera v nabídce.




Zjistit více