Vítejte u největšího prodejce per Parker v ČR.

Parker 51 Premium Turquoise GT - sada

Dárková sada plnicího pera v kazetě s pouzdrem

5 400 Kč ks




R  
Radek Hák
26.03.2024
hvězdahvězdahvězdahvězdahvězda

Skvělá domluva na realizaci gravírování včetmě grafického návrhu, rychlé jednání a profesionální zpracování.

Více
D  
Dr. Ing. Martin Dvořák, MBA
12.01.2024
hvězdahvězdahvězdahvězdahvězda

Dovolte mi, abych Vám tímto vysekl mou hlubokou poklonu! Nejen, že jste zareagovaly na mou iniciační poptávku ještě během víkendu a následně okamžitě odladily jemný detail grafického náhledu gravírování, ale celou dobu jsem měl pocit, že nekomunikuji s anonymním “e-shopem”, ale s konkrétními lidmi, kteří mi velmi dobře rozumí. Vše jste podtrhly dnešní promptní dodávkou v balení s parfémovaným papírem uvnitř a personifikovanou kartičkou balící osoby. Nemám slov. Takto má vypadat zákaznická orientace 21. století. Děláte svou práci velmi dobře, děkuji Vám !

Více
V  
Vojtěch Urbánek
15.02.2024
hvězdahvězdahvězdahvězdahvězda

Velmi milý přístup, vstřícnost a rychlá zpětná vazba. Zhotovení grafického návrhu gravírování, případně i zodpovězení dotazu a následné doporučení. Velký a přehledný výběr sortimentu, rychlé dodaní a pečlivé balení zásilek. Mohu všem jen vřele doporučit.

Více
J  
Jiří Kovacs
20.01.2024
hvězdahvězdahvězdahvězdahvězda

Na pera Parker jsem již zvyklý spousty let. Jejich kvalita a design má prostě úroveň. Co mohu ale doporučit je určitě si pero koupit na ePARKER.CZ Kvalita služeb a jejich poradenství je na mnohem vyšší úrovni, než když si pero koupíte někde v papírnictví a k tomu expresní dodání. Mohu jen doporučit.

Více

Vytvořte si vlastní dárkovou sadu

Pouze na eParker.cz si můžete sestavit dárkovou sadu
z libovolného pera v nabídce.




Zjistit více