Vítejte u největšího prodejce per Parker v ČR.

Velmi nás to mrzí, ale Vámi vybraný produkt byl již vyprodán a zrušen z nabídky, bohužel již nebude znovu k prodeji.

Budeme potěšeni, když si vyberete jiné pero. Děkujeme.





D  
Dr. Ing. Martin Dvořák, MBA
12.01.2024
hvězdahvězdahvězdahvězdahvězda

Dovolte mi, abych Vám tímto vysekl mou hlubokou poklonu! Nejen, že jste zareagovaly na mou iniciační poptávku ještě během víkendu a následně okamžitě odladily jemný detail grafického náhledu gravírování, ale celou dobu jsem měl pocit, že nekomunikuji s anonymním “e-shopem”, ale s konkrétními lidmi, kteří mi velmi dobře rozumí. Vše jste podtrhly dnešní promptní dodávkou v balení s parfémovaným papírem uvnitř a personifikovanou kartičkou balící osoby. Nemám slov. Takto má vypadat zákaznická orientace 21. století. Děláte svou práci velmi dobře, děkuji Vám !

Více
R  
Ranger Strider
25.01.2024
hvězdahvězdahvězdahvězdahvězda

Nakupoval jsem přes e-shop v předvánočním čase. Dárek přišel pečlivě zabalený, rychle a včas. I další objednávka inkoustu a bombiček byla v pořádku. Velký výběr sortimentu, přehledný e-shop a profesionální a pečlivá distribuce.

Více
P  
Pavla Sedlářová
17.01.2024
hvězdahvězdahvězdahvězdahvězda

Skvělý přístup, rychlá komunikace i vyřízení a doručení objednávky. V prosinci krátce před svátky jsem objednala pero Parker Royal IM Monochrome Titanium s gravírováním jako dárek k narozeninám, odpověď přišla obratem a samotné pero do dvou dnů od odsouhlasení grafického návrhu (vybrala jsem si i vlastní font a text byl delší než umožňuje většina dodavatelů). Za mě tedy příjemné překvapení a velká spokojenost.

Více
M  
Michal Valenta
02.03.2024
hvězdahvězdahvězdahvězdahvězda

Web přehledný, krásný výběr a výsledný produkt má úžasný vzhled. Od vstupu na web, výběru pera, personalizace vč. grafického návrhu jedním slovem dokonalost. Určitě mohu doporučit všem, co mají v úmyslu darovat výjimečný dárek v podobě pera/propisky Parker.

Více

Vytvořte si vlastní dárkovou sadu

Pouze na eParker.cz si můžete sestavit dárkovou sadu
z libovolného pera v nabídce.




Zjistit více