Vítejte u největšího prodejce per Parker v ČR.

Velmi nás to mrzí, ale Vámi vybraný produkt byl již vyprodán a zrušen z nabídky, bohužel již nebude znovu k prodeji.

Budeme potěšeni, když si vyberete jiné pero. Děkujeme.





P  
Pavla Sedlářová
17.01.2024
hvězdahvězdahvězdahvězdahvězda

Skvělý přístup, rychlá komunikace i vyřízení a doručení objednávky. V prosinci krátce před svátky jsem objednala pero Parker Royal IM Monochrome Titanium s gravírováním jako dárek k narozeninám, odpověď přišla obratem a samotné pero do dvou dnů od odsouhlasení grafického návrhu (vybrala jsem si i vlastní font a text byl delší než umožňuje většina dodavatelů). Za mě tedy příjemné překvapení a velká spokojenost.

Více
K  
Karel Placek
19.02.2024
hvězdahvězdahvězdahvězdahvězda

Naprostá spokojenost během celého procesu, od objednávání, gravírování a rychlé dodání. Samotné gravírování vypadá profesionálně. A kvalita pera zatím na výbornou.

Více
D  
Dominika Hodina
11.04.2024
hvězdahvězdahvězdahvězdahvězda

Kvalita, rychlost dodání, gravírování na míru vše v naprostém pořádku. Mohu jen doporučit.

Více
A  
Andrea Mikolášová
10.03.2024
hvězdahvězdahvězdahvězdahvězda

Když se řekne psací potřeby od Parkeru, je nutné si představit luxus. A tenhle luxus jsem chtěla dopřát i svému partnerovi, kdy jsem chtěla, aby měl personalizovanou propisku k práci. Eshop eparker.cz splnil má očekávání do posledního detailu. Jelikož jsem využila i službu gravírování iniciálu, byla objednávka skutečně individuální. Celý proces byl velmi rychlý a naprosto profesionální. Mohla jsem si vybrat písmo i místo gravírování na propisce. Než bylo gravírování provedeno, byla mi vizualizace poslána ke schválení. Za mě široký výběr zboží, rychlost, ale zároveň preciznost a kvalita vyhotovení objednávky, byly naprosto nad má očekávání. Pokud bych měla opět vybrat luxusní psací potřeby jako dárek či jako dárek sama pro sebe, na eshop eparker. cz se s naprosto čistým svědomím znovu obrátím. Doporučuji všema deseti.

Více

Vytvořte si vlastní dárkovou sadu

Pouze na eParker.cz si můžete sestavit dárkovou sadu
z libovolného pera v nabídce.




Zjistit více